Wat is er te doen op de NOT Beurs?

banner top website rgb 2050 x 780

Binnenkort is het ein-de-lijk weer zo ver: de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) keert terug in de jaarbeurs Utrecht! Van 24 t/m 28 januari 2023 kunnen professionals uit de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs weer kennis opdoen tijdens dit vak event! 

Het heeft 4 jaar geduurd om elkaar weer live te ontmoeten. Maar liefst 5 dagen lang kunnen we elkaar weer inspireren en motiveren om het onderwijs een stukje mooier te maken. 

6 redenen om de NOT Beurs bij te wonen!

  • Je bent helemaal op de hoogte van de nieuwste leermiddelen 
  • Je ziet innovaties, producten en diensten van honderden exposanten 
  • Je investeert in jouw professionele ontwikkeling en groei 
  • Woon 250 leerzame en inspirerende presentaties en workshops bij 
  • Word bijgepraat over digitalisering in het onderwijs 
  • Verhoog je teamspirit door samen met je collega’s stappen te maken in het aanbieden van onderwijs  

Voor ontwikkeling én groei

Het thema van dit jaar staat in het teken van ontwikkeling en groei. Samen met alle aanbieders hopen wij natuurlijk het onderwijs te verbeteren door te ontwikkelen en te groeien. Benieuwd naar wie en wat voor stands er allemaal te vinden zijn op de beurs? Check ze hier onder! 

plattegrond hal1

Didactiek

Leer alles over het professioneel handelen voor leraren en pedagogisch medewerkers. Hoe zorg je er namelijk voor dat je je kennis en vaardigheden kan overbrengen op kinderen en jongeren? Hoe ga je om met bepaalde niveauverschillen? Hoe hou je jezelf en je leerlingen gemotiveerd?  

Technologie & ICT + Dagtrips, Theater & Cultuur

  • Leer over inspirerende onderwijstechnologieën en ICT-producten en diensten. Technologie & ICT zijn inmiddels fundamenten waarop het onderwijs steunt en daar is nieuwkomer EdTech College & EdTech Lab ook bij! Bij de stand van School voor de Toekomst speel je op de Active Floor en SPORTsWall. 
  • In Hal 2 zie je ook aanbieders en organisatoren van dagtrips, culturele activiteiten en evenementen die je willen inspireren voor een memorabele ervaringen voor je leerlingen. 
plattegrond hal2
plattegrond hal3 1

Facilitair & Inrichting + Opleiding, Advies & Beleid

  • Op de NOT kom je in hal 3 alles te weten over de laatste trends en ontwikkelingen in facility management en inrichting. Op het Bewegend Leren Plein zijn dagelijks demonstraties van en kennissessies over bewegingsonderwijs en bewegend leren. 
  • Het segment Opleiding, Advies & Beleid richt zich op zowel de professionele ontwikkeling als persoonlijke groei van onderwijs- en kinderopvangprofessionals.  

NOT Innovatie Award 2023

De NOT Innovatie Award is een initiatief van Jaarbeurs en is bedoeld om innovaties te stimuleren. Er zijn twee awards: één toegekend door een onafhankelijke vakjury, de andere award is een publieksprijs. Stem hier op je favoriete innovatie!

gerelateerde artikelen

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!