Samen bouwen aan meer impact in het onderwijs

Wieblie bewegend leren netwerk

Ben jij enthousiast over bewegend leren? Voel je de roeping om leerkrachten te inspireren en actieve leeromgevingen te creëren? Dan nodigen wij jou uit om het verschil te maken in het Wieblie bewegend leren netwerk.

Over Wieblie

Bij Wieblie geloven we dat bewegend leren een blijvende stempel kan drukken op de ontwikkeling van kinderen. Onze methodiek is ontworpen om leerkrachten te ondersteunen bij het integreren van bewegend leren in hun klaslokalen. Dit gaat verder dan alleen het korte termijn effect; het biedt langdurige voordelen voor zowel leerkrachten als leerlingen. We hebben concrete resultaten gezien: verbeteringen in leerresultaten, gedrag en betrokkenheid.

Wieblie Bewegend Leren
wieblie bewegend leren low 1

Jouw rol in het Wieblie bewegend leren netwerk

Samen met ons bouw je aan de toekomst van het onderwijs door leerkrachten de juiste tools en strategieën te bieden. Als bewegend leren expert ben jij de verbindende schakel tussen theorie en praktijk. Je inspireert met workshops, biedt praktische begeleiding en geeft leerkrachten de vaardigheden om bewegend leren te integreren. Samen maken we leren leuker, actiever en effectiever, met positieve effecten op de leerlingen als gevolg.

Ontdek de Wieblie methodiek

  • Aandacht voor draagvlak & ontwikkeling.
  • Voorbeelden & inspiratie om te innoveren.
  • PVA & consistentie voor duurzame impact.
  • Hybride model: online ondersteuning en persoonlijke begeleiding op scholen.
  • Training en begeleiding voor maximale resultaten.

Onze methodiek is gebaseerd op drie kernprincipes: aandacht voor draagvlak & ontwikkeling, voorbeelden & inspiratie en PVA & consistentie. Dit hybride model omvat zowel online ondersteuning via ons platform als persoonlijke begeleiding op scholen, waarvoor we ons bewegend leren netwerk opzetten. We bieden trainingen en begeleiding aan leerkrachten om het beste uit bewegend leren te halen. Met praktische oplossingen en bewezen resultaten helpen we leerkrachten om impact te maken in hun klaslokalen.

Bouw samen met ons aan impact

  • Versterk ons netwerk van gelijkgestemde professionals.
  • Combinatie van passie en expertise voor groei van het onderwijs.
  • Werk mee aan groeiend bewegend leren netwerk.
  • Doe waar je van houdt en maak impact in het onderwijs.
  • Integreer bewegend leren en creëer blijvende verandering.

Jouw ervaring als bewegend leren expert maakt jou de ideale kandidaat om ons team te versterken. Samen bouwen we aan een netwerk van gelijkgestemde professionals die onze visie delen. Terwijl scholen steeds meer bewegend leren omarmen, groeit de behoefte aan experts zoals jij. Jij kunt je passie combineren met je huidige werk en bijdragen aan de groei van het onderwijs.

Word een deel van ons team

We nodigen je uit om je aan te sluiten bij het Wieblie bewegend leren netwerk. Jouw nieuwsgierige en open houding, samen met je affiniteit voor het basisonderwijs, vormen de basis voor succes. Als je een PABO en/of sportgerelateerde opleiding hebt, is dat een pluspunt. Ervaring met bewegend leren of de bereidheid om hierin te groeien, maakt jou een waardevolle aanvulling.

Samen groeien, samen impact maken

Bij Wieblie maak je deel uit van een inspirerend team. Je neemt deel aan gezamenlijke trainings- en eventdagen op onze campus in Den Haag. We bieden een stimulerende en ondersteunende werkomgeving, inclusief passende vergoeding en reiskostenvergoeding. Jouw groei is onze prioriteit, en we bieden voortdurende training en ontwikkelingskansen.

Meld je aan voor het bewegend leren netwerk

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!