Zo word je Expert bewegend leren!

Opleiding​

Tijdens deze opleiding word je een expert in bewegend leren. Je leert niet alleen de theorie achter bewegend leren, maar ook verschillende beweegvormen. Belangrijker nog, je leert hoe je dit zelf kunt toepassen in de klas en hoe je collega’s kunt inspireren en motiveren om ook met bewegend leren aan de slag te gaan. We zullen gebruikmaken van veranderkundige modellen, praktische tips en handige formats om je te helpen een helder plan te ontwikkelen voor de implementatie van bewegend leren in jouw school. Het uiteindelijke doel? Een duurzame integratie van bewegend leren in het curriculum!

rondje

Praktische informatie

Duur:
7 weken

Startdatum Den Haag e.o.:
medio eind januari

Tijden:
Live bijeenkomst 14.30 – 17.00 uur
Online 14.30 – 15.30 uur
Schoolbezoek 13.30 – 16.30 uur


Doel & resultaat

Data cursusdagen

  • Meeting 1 – Online: Kennismaken, inventarisatie, overzicht van de fases.
  • Meeting 2 – Online: Visie, vertaling naar de praktijk en formats.
  • Meeting 3 – LIVE! – Saturnusstraat 95, Den Haag: Kennismaking met Wieblie-beweegvormen en Q&A over andere werkvormen voor bewegend leren.
  • Meeting 4 – Online: Plan van aanpak, praktijkopdrachten.
  • Meeting 5 – Online: Plan van aanpak, uitvoering met je team.
  • Meeting 6 – Online: Evaluatie van het plan en vooruitblik.

*de opleiding wordt verzorgd in samenwerking met Spark Education.

Inhoud cursusdagen

LIVE bijeenkomst:
We kunnen onszelf natuurlijk geen expert in bewegend leren noemen zonder zelf in beweging te zijn gekomen. Op 8 november komen we samen op de Titaan (Saturnusstraat 95, Den Haag) om verschillende werkvormen uit te proberen en met elkaar te sparren over andere werkvormen voor bewegend leren die we in de praktijk zien.

Eén-op-één coaching:
Gedurende de opleidingsperiode kan elke deelnemer een half uur boeken met onze coach, Sanne Boer. Of je nu verdieping nodig hebt of ergens tegenaan loopt, Sanne staat voor je klaar om individueel met je te werken.

Flexibiliteit:
We begrijpen dat iedereen wel eens een bijeenkomst kan missen. Daarom nemen we elke bijeenkomst op en kunnen we een samenvatting nasturen.

Wieblie Platform:
Elke deelnemer van de opleiding krijgt ook toegang tot het Wieblie-platform en wordt gekoppeld aan de community van de opleiding. Dit maakt communicatie met mededeelnemers snel en gemakkelijk.

Docent:
De bijeenkomsten worden geleid door Sanne Boer, een onderwijskundige en ervaringsdeskundige op het gebied van bewegend leren. Met 10 jaar ervaring in het onderwijs en een directiefunctie, begrijpt ze de verschillende aspecten van een school goed. Ze zal ook inhoudelijke feedback geven op de praktijkopdrachten. Bij vragen kun je haar direct mailen via sanne@wieblie.nl.

*de opleiding wordt verzorgd in samenwerking met Spark Education.

Aanvraag opleiding

Heb je interesse in de opleiding bewegend leren expert? Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!