Workshops

Wieblie Academy

Leren door doen

Confucius zei het al, ergens heel lang geleden. In een tijd dat bewegen nog heel gewoon was. Je leert het best door het zelf te dóen. Daarom ga je bij onze workshops vooral zelf aan de slag.

"Ik hoor en ik vergeet
Ik zie en ik onthoud
Ik doe en ik begrijp"

Workshop 'Start met Bewegend Leren'

Een praktisch gerichte workshop voor leerkrachten en onderwijsassistenten in het (speciaal) basisonderwijs. Deelnemers leren een aantal direct toepasbare werkvormen en maken kennis met leuke en leerzame materialen.

Verdiepingscursus Bewegend Leren

Een meerdaagse verdiepingscursus voor leerkrachten in het (speciaal) basisonderwijs. In deze cursus van 4 dagdelen staat het implementeren van Bewegend Leren tijdens de les centraal. 

Workshop 'Word een Pro op de Active Floor!'

Een praktische workshop voor scholen met een Active Floor. Leer hoe je de Active Floor kunt implementeren in je lesdag, hoe je zelf toffe lessen kunt maken en natuurlijk ga je die les ook meteen zelf spelen op jullie eigen vloer!

Wieblie Icon team

Opleiding 'Expert Bewegend Leren'

In deze hybride opleiding van in totaal 7 bijeenkomsten gaan we ervoor zorgen dat jij niet alleen met een rugzak vol nieuwe werkvormen thuis komt (bewegend leren in je klas), maar ook weet hoe je jouw team in deze ontwikkeling mee kunt nemen (duurzame integratie). 

Wieblie Icon team lamp

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!