Yolanda van hoorn

Team Wieblie

Yolanda van Hoorn

Founder | Directeur eigenaar

Oprichter Wieblie, enorme wiebelkont en zit nooit stil. Nou ja, bijna nooit..

Je kent me misschien ook wel als oprichter van Zit met Pit! Zo niet, dan weet je het nu 😉 Ik word blij van het inspireren van leerkrachten om hun les letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Maar ik miste ook een plek waarmee we blijvend kunnen inspireren met steeds nieuwe lessen en ideeën. Daarom heb ik Wieblie bedacht en ontwikkeld. 

Samen met Mark Blijleven bouw ik aan een gaaf Wieblie team. Stuk voor stuk onderwijsprofessionals met een passie voor beweging. 

In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan, loop ik hard en trek ik regelmatig de spreekwoordelijke Wieblie-stekker eruit om samen met mijn man offline en  ‘back to basic’ met tentje achterop de fiets op pad te gaan. Om daarna met de benen vol en het hoofd leeg weer vol energie te kunnen knallen!

Wist je dat Wieblie al 2 vestigingen heeft in Nederland? Het Brabantse Heeze is mijn thuisbasis. Hier is het allemaal begonnen. De andere werkplek vind je in het Zuid-Hollandse Schiedam, waar we samen met ConnectAndPlay een hecht team vormen. 

Word jij mijn nieuwe collega?

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!