Selena Troenohardjo

Team Wieblie

Selena Troenohardjo

Content Marketing Stagiaire

Hoi! Ik ben Selena en ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Op dit moment studeer ik de opleiding Sportmarketing & Management, waarin ik de wereld van sport, bewegen en marketing heb kunnen ontdekken. Ik hou van vakanties en steeds een beetje bij beetje onze mooie wereld te ontdekken!

Ik ben bij ConnectAndPlay begonnen als content marketing stagiaire, waarna ik gelukkig door mocht blijven werken om toffe content te maken voor leerkrachten en kinderen uit het onderwijs. Ik probeer zo leuk mogelijke posts te maken om iedereen te inspireren en om ons uiteindelijke doel (kinderen in beweging krijgen) te bereiken! Elk kind heeft recht op onderwijs wat bij hun past, hier werk ik graag aan mee!

Ik al sinds mijn 10e vastgeplakt zit aan mijn telefoon? Mijn leven bestaat al voor 50% uit social media! Misschien vind ik het daarom zo interessant…

Word jij mijn nieuwe collega?

Wieblie Icon team Selena 2

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!