Sanne Boer

Team Wieblie

Sanne Boer

Onderwijskundige

Hoi! Mijn naam is Sanne en ben inmiddels 9 jaar werkzaam in het onderwijs. Begonnen als leerkracht, daarna coach voor starters & ZIJ-instromers en uiteindelijk ook nog directielid. Inmiddels heb ik een eigen bedrijf en streef ik naar meer sprankelmomenten in het onderwijs, waar bewegend leren in mijn ogen een mooi onderdeel van kan zijn! Ik hou van wandelen in de natuur, diepgaande filosofische gesprekken en een goéie bak koffie.

Vanuit mijn onderwijskundige achtergrond lever ik een bijdrage aan het ontwerpen en monitoren van de implementatietrajecten van Wieblie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop en ik vind het dan ook erg leuk om de procesbegeleiders en beweegexperts hierin te ondersteunen. Ik ben altijd op zoek naar manieren om het onderwijs nóg aantrekkelijker en uitdagender te maken en daar is bewegend leren in mijn ogen een mooi voorbeeld van!

Ik vroeger clini-clown wilde worden..? Menig klasgenoot stond best gek te kijken toen ik dat op 10-jarige leeftijd in vriendenboekjes schreef!

Word jij mijn nieuwe collega?

Wieblie Icon team Sanne

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!