Rob Storm

Team Wieblie

Rob Storm

Procesbegeleider

Als ik de mensen om me heen moet geloven ben ik een enthousiast persoon, die graag actief en creatief bezig is. Verder kan ik soms ook wel eigenwijs zijn. Die eigenwijsheid komt vooral naar boven als ik vind dat dingen WEL kunnen. Ik denk namelijk graag in oplossingen en kansen! 

De afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan in het onderwijs. Mijn ervaring als brede school coördinator, buurtsportcoach en beweegcoach neem ik mee naar het team van Wieblie.

Verder onderneem ik in mijn vrije tijd graag leuke dingen met mijn gezin en vrienden, maar vind ik het ook heerlijk om alleen met de mountainbike erop uit te trekken.

Als procesbegeleider en beweegexpert binnen het team van Wieblie help ik scholen bij het realiseren van een actieve schooldag. Onderdelen als bewegingsonderwijs en bewegend leren staan centraal tijdens het implementatietraject.

Daarnaast zet ik mijn expertise en creativiteit in om uitdagende lessen te ontwikkelen waar leerlingen blij van worden, een hoop van leren en van gaan bewegen. Het onderwijs is toe aan verandering!

Ik jarenlang ook door het leven ging als Gijs Gek en Professor Eensteen tijdens het meeleeftheater op campings en tijdens theaterlessen op basisscholen 😉

Word jij mijn nieuwe collega?

Wieblie Icon team Rob 2

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!