Noré Gerrits

Team Wieblie

wb icon team nore 10

Noré Gerrits

Procesbegeleider

Hoi! Mijn naam is Noré en ik woon in Nijmegen.

Mijn achtergrond als pedagoog wil ik graag inzetten voor een veilige en positieve ontwikkeling en opvoeding van kinderen! En waar kan dat nou beter als bij Wieblie? Elke dag bezig zijn om kinderen met plezier naar school te laten gaan doormiddel van bewegend leren, daar draag ik graag aan bij!

Naast mijn werk bij Wieblie probeer ik zelf ook zo veel mogelijk te bewegen en leuke dingen te doen. Volleybal is daarbij een van mijn grootste hobby’s!😊

Bij Wieblie werk ik als procesbegeleider. Dit houdt in dat ik scholen begeleid bij het inzetten van bewegend leren op hun school. Luisteren naar de behoeftes van de school en daarop maatwerk leveren vind ik het allerbelangrijkste! Samen met mijn leuke collega’s zet ik mij enkel in voor één doel: vrolijke, enthousiaste en bewegende kinderen!

Wist je dat ik goed ben in het herkennen van gezichten? Dit is niet altijd handig, want het komt af en toe wat stalkerig over 😉

Word jij mijn nieuwe collega?

wb icon team nore 02

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!