Mohamed el Bannasri

Team Wieblie

Mohamed El Bannasri

Marketing

Mijn naam is Mohamed El Bannasri, beter bekend als ‘Mo’. Een sociale, gezellige, sportieve voetbalgek. Ik ben doelgericht en een echte teamplayer. Doordeweeks werk en train ik keihard om in het weekend een wedstrijd te voetballen en bij te komen van alle drukte. Wanneer ik vrij ben ga ik graag op vakantie om echt te genieten van het leven.

Ik ben verantwoordelijk voor de marketing en communicatie vanuit Wieblie naar de buitenwereld. Ik creëer content, maak leuke foto’s en video’s en zorg ervoor dat jullie up-to-date blijven. Samen met Wieblie wil ik zoveel mogelijk kinderen stimuleren om te blijven bewegen, elke dag weer. Dat is ook wat mij aantrekt in het werken bij Wieblie; kinderen kennis bijbrengen door plezier en beweging toe te voegen aan het leerproces.

Je me voor een tripje naar het buitenland áltijd wakker mag maken!

Word jij mijn nieuwe collega?

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!