Marlène jonkers

Team Wieblie

Marlène Jonkers

Vormgever

Mijn naam is Marlène. Ik heb mijn basis in het Brabantse land. Al ben ik tijdens mijn werk niet achter mijn Mac weg te slaan, komen mijn voeten graag van de grond op de Lindy Hop dansvloer (zoek het maar eens op ;-). Het liefst met de swingende klanken van een live bigband.

Zodra er een idee in Yolanda’s hoofd popt, popt er bij mij een plaatje op. Zo ook bij haar nieuwste project, Wieblie. Zo werken we al vele jaren samen. Onze slogan is dan ook: “Yolanda is van de praatjes en ik van de plaatjes”.

Zet ons samen met een kop thee, een stuk taart (de lekkerste van de bakker bij ons HQ in Heeze), en we  brainstormen er op los. Zo geef ik met veel liefde Wieblie een gezicht.

Wist je dat als de zon schijnt bij mij het dak eraf gaat (van mijn auto), zelfs in de winter. Muts op, handschoenen aan en stoelverwarming op turbo…zoef, zoef.

Word jij mijn nieuwe collega?

Wieblie Icon team girl

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!