Mark Blijleven

Team Wieblie

Mark Blijleven

Directeur eigenaar

Wie mij een beetje kent weet dat mijn mond nooit stil staat en mijn lijf nooit stil zit. Blij dat ik in mijn jeugd nog zonder schermpjes ben opgegroeid gun ik de generatie van nu ook dat plezier van samen spelen. Gelukkig hebben we op kantoor in Schiedam een Active Floor en een SportsWall paraat staan zodat ik tussen het harde werken door toch nog even kind kan zijn! 

In maart 2020 (yep, tijdens de eerste lockdown) reisde ik af naar het Brabantse Heeze voor een koffieklets met Yolanda. Ze had namelijk net een platform gelanceerd, Wieblie. Lang verhaal kort; sindsdien werken we intensief samen en sinds november 2021 hebben Wieblie en ConnectAndPlay zelfs de krachten gebundeld. Ik geef sturing aan het gezamenlijke team in Schiedam.

Ik ga steevast rond lunchtijd naar buiten voor een wandelingetje. Rain or shine, alleen of met collega’s, drukke of rustige werkdag. Altijd. Iedere dag.

Word jij mijn nieuwe collega?

Wieblie Icon Team Mark

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!