Lester Broek

Team Wieblie

Lester Broek

Adviseur

Sport en bewegen zit in mijn bloed. Daarom vind ik het stimuleren van mensen om meer te bewegen ook zo belangrijk! Na mijn opleidingen ‘Sport en Bewegen’ en ‘Fysiotherapie’ ben ik dan ook nooit gestopt met het nastreven van dat ultieme doel. Hoe gaaf is het dat bij Wieblie kinderen, zelfs als ze op school aan het leren zijn, dit niet stilzittend op een stoeltje hoeven te doen! Ik ben nou al jaloers dat ik dit zelf niet had in mijn schooltijd!

Binnen Wieblie ben ik degene die veel contact met de scholen heeft. Samen met de school bekijk ik wat er nodig is om bewegend leren te integreren in hun onderwijstraject. Of dat nu is door middel van een fantastisch uitgebreid platform op onze website, geweldige didactische hulpmiddelen zoals een Active Floor of Sports Wall, doelgerichte workshops voor leraren of een uitgebreid implementatietraject; het gaat erom wat de behoefte van die specifieke school is. Want iedere school is uniek!

Wist je dat de meest voorkomende doodsoorzaak van een luiaard is dat hij zijn eigen arm als een tak ziet en vervolgens uit de boom valt? 😀

Word jij mijn nieuwe collega?

Wieblie Icon team Lester 2

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!