Klaas Kamminga

Team Wieblie

Klaas Kamminga

Monteur

Ik ben Klaas, de opa van het stel noemen ze mij ook wel. Ik ben vooral een blije man, vader van drie kinderen en gelukkig getrouwd. Mijn interesses liggen bij RC (remote controle) auto’s en boten en daarnaast ben ik gek op muziek en alles wat hiermee te maken heeft! Niet alleen de muziek zelf, maar ook de techniek die hiermee gepaard gaat vind ik enorm leuk en interessant en ben ik graag mee bezig.

Na verschillende malen te hebben gewerkt in bedrijven die te maken hebben met alle hoeken van de professionele audiovisuele sector, was deze uitdaging bij Wieblie mij op het lijf geschreven. Techniek en meer plezier voor kinderen onder één dak! Bij Wieblie verzorg ik de installaties van onze interactieve muur en vloer en zorg ik er ook voor dat deze goed blijven werken door het verrichten van onderhoud en service op locatie en op afstand.

Ik alles weet en wat ik niet weet, niet belangrijk is. 😃

Word jij mijn nieuwe collega?

Wieblie Icon team Klaas 2

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!