Janneke van Nes

Team Wieblie

wb icon team janneke 10

Janneke van Nes

Procesbegeleider

Hoi, ik ben Janneke van Nes. Met mijn 15 jaar ervaring in het bewegingsonderwijs leek het mij een geweldige kans om het bewegen meer geïntegreerd te krijgen in het (school)leven van kinderen.

Het kan dan ook haast niet anders dan dat ik als docente lichamelijke opvoeding veel van sport en bewegen houd, met als favoriet racketsporten. Daarnaast kan ik ook erg genieten van wat rustigere activiteiten zoals een gezellig hapje/drankje, een film of een goed boek. Of heel simpel, de zon op mijn bol.

Als procesbegeleider en beweegexpert ondersteun ik scholen bij het structureel implementeren van bewegend leren in het curriculum. Dit gebeurt altijd via maatwerk en de wens vanuit de school. Zo hoop ik voor elkaar te krijgen dat kinderen met (nog) meer plezier naar school gaan en (nog) meer plezier in bewegen krijgen.

Ik best lief ben, maar in een monster verander tijdens gezelschapsspelletjes.

Word jij mijn nieuwe collega?

wb icon team janneke 02

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!