Hans Tiggeler

Team Wieblie

wb icon team hans 10

Hans Tiggeler

Marketing

Hola! Ik ben Hans, sneakerfanaat ten top, voorkeur? “Swoosh over stripes”! Ook houd ik erg van muziek en af en toe een beetje huis, tuin en keuken DJ. Voor een goede Citytrip naar bijvoorbeeld mijn lievelingsstad Barcelona ben ik altijd wel te porren, uren ronddwalen en veel ontdekken met goed eten en een fijn terrasje. Naast alle “fun” bezigheden ben ik ook graag ondernemend bezig, leer ik graag nieuwe dingen en zijn familie en vrienden belangrijk voor mij.

Ik ben vormgever en marketeer en ben dan ook werkzaam in het Wieblie marketing team. Mooie fijne samenwerkingen en resultaten behalen met een vrolijk, ambitieus en creatief team.

Ik ben een echte import Rotterdammer, geboren in Zuid-Korea, opgegroeid in Friesland maar inmiddels al niet meer weg te slaan uit het mooie Rotterdam.

Word jij mijn nieuwe collega?

wb icon team hans 02

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!