Gamalat Haibah

Team Wieblie

Gamalat Haibah

Operationeel manager

Hoi, ik ben Gamalat (ik heb het ook niet bedacht.. roep maar gewoon Gam of Kem) 42 jaar en woonachtig onder de rook van Den Haag. Net iets te ver om te fietsen naar Schiedam, anders zou ik het doen.

Zoals een architect de bouwtekening van een nieuw huis ontwikkelt, bouw ik als COO mee aan dit kersverse Wieblie team. Een geweldige job met deze club van enthousiaste en harde werkers! Mensen met elkaar verbinden en in hun kracht zetten, daar word ik blij van. Samen werken we hard aan het bereiken van die stip aan de horizon.

Dat ik bij Wieblie werk komt eigenlijk komt door mijn zoon van 11: “Hier moet je gaan werken mam, dan gaan wij op school misschien ook leuke beweegspelletjes doen bij rekenen!” En zo dus. Hij blij, ik blij!

Word jij mijn nieuwe collega?

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!