Donna Jansen

Team Wieblie

Donna Jansen

Projectcoördinator

Na mijn topsportcarrière als rolstoeltennister kwam ik stil te zitten en mistte ik het bewegen, want stil zitten is echt niks voor mij! Ik was dan ook heel blij dat Wieblie op mijn pad kwam en mij weer in beweging bracht! Stil staan is er bij Wieblie niet bij, of nouja… stilzitten voor mij dan 😉

Binnen Wieblie ben ik projectcoördinator, wat klinkt als heel wat, maar eigenlijk begeleid ik de procesbegeleiders en beweegexperts, zodat zij zonder problemen kunnen doen waar ze zo goed in zijn. Ik zorg dan ook voor een goede planning en tijdlijn, dat het systeem voor hen goed is ingericht en de projecten bijgehouden kunnen worden en onderhoud ik contact met de scholen om te zien of alles naar behoren gaat! Superleuk en afwisselend werk met veel contact aan alle kanten!

Wist je dat ik graag veel sport in mijn vrije tijd, niet alleen omdat ik dit heel leuk vind, maar ook omdat ik echt HEEL ERG gek ben op patat?

Ik heb geen rem wat dat betreft en dan maakt het sporten gelukkig weer wat goed 😃

Word jij mijn nieuwe collega?

Wieblie Icon Team Donna

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!