Demi Stumpf

Team Wieblie

wb icon team demi 10

Demi Stumpf

Stagiair

Ik ben Demi Stumpf. Ik loop 5 dagen in de week stage bij Wieblie voor het komende half jaar. Ik ben hier stage komen lopen omdat ik het belangrijk vind dat er verandering komt in het schoolsysteem. Ik had vroeger veelste veel energie en kon nooit stil zitten. Ik wou dat Wieblie iets voor mij had kunnen betekenen toen ik jong was.

Ik ben onderdeel van het marketingteam. Mijn werkzaamheden verschillen van dag tot dag. Ik hoop dat ik iets kan bijdragen aan een betere toekomst voor het onderwijs met bewegend leren.

Ik al sinds groep 6 dus al 11 jaar elke dag 2 verschillende sokken draag. Vroeger waren het felle kleuren maar ik vond dat ik wat volwassener moest worden dus draag tegenwoordig alleen maar zwarte en witte sokken. 😉

Word jij mijn nieuwe collega?

wb icon team demi 02

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!