Aanbod

Wat wij doen?

Van alles en nog wat!

“We willen wel maar er moet al zoveel..” Als er íets is wat we vaak horen uit het werkveld dan is het dit wel. Snappen wij. Precies daarom doen we niets liever dan leerkrachten en scholen helpen bij het invulling geven van meer bewegen tijdens de lesdag.

Waar de ene school al blij wordt van onze database met pasklare lesideeën heeft de andere school meer behoefte aan scholing of het vormen van een visie

Lessen

Database

Wieblie is er voor al die leerkrachten die JA zeggen tegen Bewegend Leren maar NEE zeggen tegen het extra werk. Dat hoeft ook niet want dat doen wij voor jou. Bekijk onze Wieblie-o-theek vol kant-en-klare lessen, compleet met instructie en downloads.

Implementatietraject

Dynamische schooldag

Jouw school is toe aan een stap verder. Jullie willen aandacht voor bewegen een vast onderdeel van de lesdag maken. Het implementatietraject zorgt voor een duurzame verankering. Van het ontwikkelen van een visie, tot en met plan van aanpak en borging.

Wieblie Academy

Word een Bewegend Leren Pro!

Van laagdrempelige, inspirerende en praktische workshops vol praktijkvoorbeelden, tot het opleiden van leerkrachten tot ‘Chief Bewegend Leren’ in hun eigen school. 

Consultancy

Wij helpen met raad en daad

Onze professionals denken graag mee bij specifieke hulpvragen. Samen inventariseren we de hulpvraag en maken we een plan wat is afgestemd op wensen en behoeften van de school. Maatwerk dus.

Wieblie Webinar

Wil je weten wat Wieblie voor jouw school kan betekenen? Meld je dan aan voor een van onze live webinars! We laten je vol trots alles zien wat Wieblie te bieden heeft en geven antwoord op je vragen.

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!