sportswall

SPORTsWall

Een interactieve muur

De SPORTsWall is een uitnodigende interactieve muur voor Bewegend Leren. Door de SPORTsWall worden er allerlei activiteits- en leerspellen op de muur geprojecteerd. Deze spellen worden vervolgens aangestuurd door kinderen middels het gooien van ballen of door het gebruik van de handen.

spwall batch 02

Actie!

Benieuwd hoe kinderen bewegend leren met de SPORTsWall? Bekijk dit filmpje en zie de kids in actie!

De SPORTsWall is beschikbaar in twee varianten.

  1. De educatieve versie, vol met interactieve leerspellen om in te zetten tijdens bijvoorbeeld de rekenles.
  2. De fit-versie, vol met leuke, actieve en motiverende spellen met als doel fit worden. Hierdoor is deze variant goed in te zetten tijdens de gymlessen.

All inclusive

Bij Wieblie gaan we verder dan alleen het leveren en installeren. Sterker nog, dan begint het pas. Wij zijn pas écht blij als er dagelijks kinderen met de SPORTsWall bezig zijn!

Om ervoor te zorgen dat jullie school zo optimaal mogelijk gebruik gaat maken van deze toffe beweegmuur besteden we veel tijd aan het succesvol implementeren. Dat doen we onder andere met een handige online E-learning, een praktische workshop en natuurlijk met een top helpdesk!

E-learning
E-learningVraag en antwoord
Lees verder
Alle gebruikers van zowel de Active Floor als van de SPORTsWall krijgen toegang tot de handige E-learning module in Wieblie. Hier vind je een complete handleiding en het antwoord op al je vragen.
Workshop
WorkshopWord een Pro!
Lees verder
Word een Pro op de SPORTsWall! Een praktische workshop voor je team. Speel games, leer zelf spellen maken en krijg tips over het inzetten van de SPORTsWall tijdens de les.
Wieblie Woensdag
Wieblie WoensdagProbeer het live!
Lees verder
Eerst even zien hoe het werkt? Tuurlijk! Iedere woensdag ben je van harte welkom op onze locatie in Schiedam. We hebben hier zowel een Active Floor als een SPORTsWall voor je klaar staan. Let’s play!
SLO leerdoelen
SLO leerdoelenGekoppeld aan games
Lees verder
Alle spellen zijn gekoppeld aan de SLO-leerdoelen. De vloer is ingedeeld in onderbouw, middenbouw en bovenbouw met de daaraan gekoppelde games. Zo vind je in no-time de perfecte game voor jouw groep!
MyWall
MyWallLeeromgeving
Lees verder
De SPORTsWall wordt aangestuurd door de online omgeving MyWall. Hier kunnen leerkrachten zoeken naar leerspellen die aansluiten op de les of eigen spellen maken. Als laatst kunnen leerkrachten hier de layout van de beweegmuur beheren.
Previous
Next

Wist je dat?

Laat bijvoorbeeld kids uit de bovenbouw een spel maken voor groep 4 met als leerdoel de ‘ei’ en ‘ij’ woorden. Zo kun je de Active Floor en de SPORTsWall ook inzetten voor het vergroten van digitale vaardigheden of ‘leren programmeren’!

Jij wordt er als leerkracht vanzelf door de kinderen herinnerd aan het feit dat het nu hún dag en tijd is!

Er staan allerlei toffe fun-games in de bibliotheek.

En jij die ook gewoon mag gebruiken? Je kunt ze zelfs met een druk op de knop kopiëren, aanpassen en laten vertalen. Zo komen er dagelijks nieuwe lessen bij!

Hoi, ik ben Mark!

Ik vertel je graag alles over de mogelijkheden van de SPORTsWall, de Active Floor en Wieblie. 

Tot snel, tot Wieblie!

Mark Blijleven

Sales

Brochure aanvraag

Laat je gegevens achter en we sturen je direct onze uitgebreide brochure toe, inclusief prijzen.

Bedankt

Het is gelukt!

De brochure is onderweg!

Trek een sprintje naar je mailbox en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot ziens, tot Wieblie!

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!