Active Floor

Active Floor

Een interactieve beweegvloer

De Active Floor is een interactieve beweegvloer voor Bewegend Leren. Met een speciale beamer worden vanaf het plafond educatieve games op een levensgroot scherm op de grond geprojecteerd. De projecties zijn interactief en reageren op beweging of aanraking. En het allermooiste; alle games zijn gekoppeld aan leerdoelen.

De Active Floor is de ultieme combinatie van spelen en leren, ofwel Edutainment.

Wieblie Icon team

Let's play!

Wil je de tafels oefenen? Of een toffe geschiedenisles? Tik ‘m aan en spelen maar! De spellen staan  klaar in de bijbehorende online bibliotheek in de MyFloor omgeving. 

Of maak zelf nieuwe lessen! Voeg eigen content toe in de templates; foto’s, filmpjes tot aan eigen geluidsopnames, het kan allemaal! 

Laat ook je leerlingen zelf spellen ontwikkelen en combineer fun met leren programmeren. Hoe leuk is het dan om dat zelf gemaakte spel direct te spelen op de Active Floor!

All inclusive

Bij Wieblie gaan we verder dan alleen het leveren en installeren van de Active Floor. Sterker nog, dan begint het pas. Wij zijn pas écht blij als er dagelijks kinderen op de Active Floor bezig zijn!

Om ervoor te zorgen dat jullie school zo optimaal mogelijk gebruik gaat maken van de Active Floor besteden we veel tijd aan het succesvol implementeren van de beweegvloer tijdens de les. Dat doen we onder andere met een handige online E-learning, een praktische workshop en natuurlijk met een top helpdesk!

E-learning
E-learningVraag en antwoord
Lees verder
Alle Active Floor gebruikers krijgen toegang tot de handige E-learning module in Wieblie. Hier vind je een complete handleiding en het antwoord op al je vragen.
Workshop
WorkshopWord een Pro!
Lees verder
Word een Pro op de Active Floor! Een praktische workshop voor je team. Speel games, leer zelf spellen maken en krijg tips over het integreren van de Active Floor tijdens de les.
Wieblie Woensdag
Wieblie WoensdagProbeer het live!
Lees verder
Eerst even zien hoe het werkt? Tuurlijk! Iedere woensdag ben je van harte welkom op onze locatie in Schiedam. We hebben hier zowel een Active Floor als een Sportswall voor je klaar staan. Let’s play!
Webinar
WebinarWat is Wieblie?
Lees verder
Als gebruiker van de Active Floor ben je ook gebruiker van Wieblie. Je kunt gebruik maken van een scala aan Bewegend Leren lessen in de Wieblie-o-theek, die je ook los van de Active Floor kunt inzetten.
SLO leerdoelen
SLO leerdoelenGekoppeld aan games
Lees verder
Alle spellen zijn gekoppeld aan de SLO-leerdoelen. De vloer is ingedeeld in onderbouw, middenbouw en bovenbouw met de daaraan gekoppelde games. Zo vind je in no-time de perfecte game voor jouw groep!
MyFloor
MyFloorLeeromgeving
Lees verder
In de MyFloor omgeving vind je een breed scala van kant-en-klare spellen welke je direct kunt spelen. De spellen zijn gemaakt door Active Floor gebruikers over de hele wereld.
Previous
Next

Wist je dat?

Laat bijvoorbeeld kids uit de bovenbouw een spel maken voor groep 4 met als leerdoel de ‘ei’ en ‘ij’ woorden. Zo kun je de Active Floor ook inzetten voor het vergroten van digitale vaardigheden of ‘leren programmeren’!

Jij wordt er als leerkracht vanzelf door de kinderen herinnerd aan het feit dat het nu hún dag en tijd is op de Active Floor!

Er staan allerlei toffe fun-games in de bibliotheek.

En jij die ook gewoon mag gebruiken? Je kunt ze zelfs met een druk op de knop kopiëren, aanpassen en laten vertalen. Zo komen er dagelijks nieuwe lessen bij!

Super handig als je meerdere locaties hebt. Je rijdt ‘m zo in de lift en hup, spelen maar!

Hoi, ik ben Lester!

Ik sta te trappelen om je alles te vertellen over de Active Floor en Wieblie. 

Tot snel, tot Wieblie!

Lester Broek

Adviseur

Brochure aanvraag

Laat je gegevens achter en we sturen je direct onze uitgebreide brochure toe, inclusief prijzen.

Bedankt

Het is gelukt!

De brochure is onderweg!

Trek een sprintje naar je mailbox en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot ziens, tot Wieblie!

Nieuw!

De Gouden Weken

Start het nieuwe schooljaar vol beweging!

Je bent er bijna!

Dank je wel!

Bevestig je aanmelding

Trek een sprintje naar je mailbox en klik op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox.

Tot snel, tot Wieblie!

Bedankt

Het is gelukt!

Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie en hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. Tot ziens, tot Wieblie!

Aanmelden gratis account

Het is gelukt!

Bedankt voor je aanmelding.
Jij bent een échte Wieblie!

Trek een sprintje naar je mailbox voor verdere informatie. Hinkel voor de zekerheid ook even langs je spambox. 

Tot ziens, tot Wieblie!